Szeretettel üdvözöljük!

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk vállalkozásunkat.

A már több mint húsz éve működő bélyegző-, névjegykészítés, és a cégtábla gravírozás szolgáltatásunk körét bővítjük ki a kutyakozmetikai, valamint a humán fodrászati nyírógépfejek élezésével.

A minőségi munka érdekében, az egyik legmodernebb amerikai élezőgéppel igyekszünk mi is kiválóan elvégezni a ránk bízott feladatot.

Szolgáltatásunkat a leginkább elterjedt típusú nyírógépfejek élezésével indítjuk, így elsősorban az Oster A-2 és A-5 kompatibilis kutyanyírógép fejek élezésével várjuk (kompatibilis fejek: Andis AG, BG, Wahl KM-1, 2, Moser Max 45, Aesculap FAV5, valamint az Oster 50, 60, 70 fodrász nyírógépfejek. (Hamarosan vállaljuk ló és birkanyírógépek élezését is.)

Szíveskedjenek a vágófejeket egyben, kompletten elhozni élezésre, mivel célszerű a fej két részét egy időben megélezni, továbbá összeszerelés után a fejeket beállítjuk, olajozzuk és kipróbáljuk.

Kisebb darabszámú, személyesen elhozott nyírógépfej élezése a munka mennyiségétől függően megvárható. (kb. 20 perc)
A postával küldött megrendeléseket a következő munkanapon, postai utánvétellel küldjük vissza.

Igyekszünk árainkat kordában tartani, de mint azt ön is tudja, a vállalkozások terheit ki kell gazdálkodni, és ahogy mondani szokás, csak a rossz munkának nincs értéke.
Reméljük, hogy hosszútávon megelégedésükre tudjuk kiszolgálni önöket, és szolgáltatásunkkal hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy önök is eredményesen végezhessék munkájukat.

Kérjük, bátran tegyen próbára bennünket, és vigyük közösen sikerre egymás vállalkozását.

(Bélyegző, és névjegykártya készítésével is várjuk szeretettel!)

Tisztelettel Varga Gusztáv