Bizonyára nagy tudással és gyakorlattal rendelkezik szakmájában, mégis engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét a nyírógépfej gyártók néhány ajánlására.

Tudjuk, hogy nem kevés beruházással jár egy vállalkozás beindítása, de ahhoz, hogy hosszú időn keresztül tudjon eredményesen, és költséghatékonyan dolgozni, ezért először is legfontosabb a jó minőségű munkaeszközök kiválasztása.

Ha vállalkozása sikere érdekében megfelelő számú elégedett törzsvevőt szeretne gyűjteni, akkor az is fontos, hogy munkaeszköze állapotára megfelelő gondot fordítson. Elengedhetetlen a nyírógépfejek folyamatos tisztítása, karbantartása és megfelelő tárolása. Ehhez a „Karbantartási javaslatok” bejegyzésben adunk néhány hasznos tanácsot.

Ha javasolhatom, lehetőleg jó minőségű nyírógépet szerezzen be, és hozzá több fajta nyírófejet, amelyek megkönnyítik munkáját, a páciens kutyusok is könnyebben viselik el ezt a „beavatkozást”, valamint a kutyusok gazdái is elégedettek lesznek munkájával.

Mellékelek néhány linket, ahol ajánlásokat talál a különböző kutyafajtákhoz, valamint a kutyusok különböző testrészeinek nyírásához javasolt nyírógépfejek kiválasztásához.

Képes táblázat a nyírófejek kiválasztásához különböző kutyafajtákhoz:

Táblázat nyírófejek kiválasztásához a kutyafajtákhoz:

Melyik nyírógépfej mire ajánlott?

A-5 nyírógépfej ajánlás:

Melyik testrészt, mivel nyírjuk?

Mivel nyírjuk a terriert?

Ajánlás a sikeres nyíráshoz:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük